Hekwerk

ON-SITE kiest ervoor om hekwerk te verhuren dat speciaal voor ons ontwikkeld en gemaakt is.

Het On-Site hekwerk is sterker dan het in serie gebouwde hekwerk van de commerciƫle verhuurders doordat we kozen voor dikkere, na-gegalvaniseerde buizen . Tevens is dit, met de hand gelast hekwerk, voorzien van een midden buis en hoekverstevigingen. Hierdoor hebben we met On-Site het sterkste Anti-Climb hek op de verhuurmarkt!

Ongezeild hekwerk

Het hekwerk zonder zeil zit verpakt per 29 stuks in een eigen ontworpen hekwerkbok. De bok bevat naast het hekwerk ook 32 kunststof blokken, 30 klemmen, 10 schoren en 10 pinnen. Deze On-Site hekwerk bok laat het toe om het hekwerk veilig te verplaatsen op uw evenementen terrein. Hierdoor zal u het risico aan ongevallen drastisch verminderen en kan u heel wat tijd besparen tijdens de op en afbouw van het hekwerk.

Gezeild hekwerk

Het hekwerk met zeil zit verpakt per 29 stuks in een eigen ontworpen hekwerkbok. De bok bevat naast het hekwerk ook 32 kunststof blokken, 30 klemmen, 10 schoren en 10 pinnen. Deze On-Site hekwerk bok laat het toe om het hekwerk veilig te verplaatsen op uw evenementen terrein. Hierdoor zal u het risico aan ongevallen drastisch verminderen en kan u heel wat tijd besparen tijdens de op en afbouw van het hekwerk. Onze zeilen zijn voorzien van een brandvertragende coating van het type DIN4102-B1. Hierdoor voldoen onze zeilen aan de strengste normen inzake brandveiligheid. Beschikbare kleuren zijn zwart en wit.

Accessoires

Looppoortje: hekje van 2 meter hoog en 1 meter breed. Kan als deurtje gebruikt worden.
Veiligheidsklemmen: deze klemmen hebben een veiligheidskop nodig om open en toe te doen.
Wieltje: wieltje dat aan het hekwerk kan bevestigd worden om als poort te fungeren.
Uitlifthaak: deze haak voorkomt dat het hekwerk uit de kunststofblok getild kan worden.
Voetplaat: platte ijzeren plaat die de kunststofblok vervangt.
Opzethekwerk: halfhoog hekwerk dat bovenop het bestaand hekwerk kan geplaatst worden om dit te met 1 meter te verhogen.

Signalisatie

Wij bieden u de mogelijkheid om extra signalisatie bij ons in te huren. Deze zijn bevestigd aan opzethekwerk zodanig dat dit bovenop het hekwerk kan geplaatst worden voor betere zichtbaarheid. Voor de nooduitgangen zijn er ook zeilen ter grootte van het hekwerk zelf.

Beschikbare signalisatie:

  • EHBO
  • Nooduitgang
  • Toilet.