Crash Barrier

ON-SITE Aluminium Crash Barriers worden steevast gebruikt ter bescherming van het publiek bij concerten en evenementen.

Het doel van de Crash Barriers is het publiek op een veilige afstand van het podium te houden zodat gewonden of onwel geworden bezoekers op een snelle en veilige manier kunnen worden geëvacueerd. Door hun typische ontwerp is het nagenoeg onmogelijk de Crash Barriers te verplaatsen, zelfs als de publieksdruk toeneemt.

ON-SITE koos hierin voor de topkwaliteit van Prolyte Barriers en niet voor goedkope Chinese alternatieven. Dit omdat wij vinden dat als het op veiligheid aankomt je geen risico’s mag en kan nemen. Het gaat hier immers om de veiligheid van mensen! Prolyte staat wereldwijd bekent om zijn aluminium structuren waaronder de aluminium Crash Barriers. Deze Barriers zijn een lichtgewicht doch robuust crowd control systeem. Dankzij de slot pinnen aan de zijkant verloopt de montage en demontage op een vlotte en snelle manier. Voor een maximale veiligheid.

De Crash Barriers kunnen voorzien worden van Flexibele hoeken zodat hun opstelling kan aangepast aan de noden van onze klanten.
Breedte: 100 cm.
Hoogte: 120 cm.
Drukbestendigheid: 5KN/M1.
Verpakking: 10 stuks per kar.
TUV gekeurd.

Hoeken

De Crash Barriers kunnen voorzien worden van Prolyte Flexibele hoeken zodat hun opstelling kan aangepast aan de noden van onze klanten. Deze flexen kunnen dienen als binnen- en buitenhoek en dit van 90° tot 270°.

Deur/kabeldoorgang

Om een doorgang voor techniekers of veiligheidspersoneel te voorzien kan er tussen een rij Prolyte Barriers een Prolyte deur geplaatst worden. Deze deur kan tevens dienst doen als kabeldoorgang zonder dat u aan veiligheid moet inboeten.

 

  • 01
  • 02
  • 03